21 Ekim 2009 Çarşamba

iCreso'nun kurumsal müşterilerine yeni kapsamlı web paketi sadece 549.-TL




iCreso olarak siz müşterilerimizi düşünerek kurumsal sitelerinizin kurulmasında çok özel fiyatlarla sizlere hizmet sunmaya başlıyoruz.

AB'ye uyum kapsamında hazırlanan yeni Türk Ticaret Kanunu’nun yürürlüğe girmesinden itibaren, her sermaye şirketine Web sitesi sahibi olma zorunluluğu getirilmiştir. Bunun sebebi, şirketin tüm işlemlerinin internet ortamına taşınması mecburiyeti olarak belirtilmiştir.

Özellikle ihracatın temel hedef olduğu KOBİ'lerde; ciddiye alınabilir bir firma imajının oturtulması, güncelliğin sağlanması, müşterilerin yeniliklerden an be an haberdar edilmesi, sipariş alım ve veriminin hızlandırılması ve daha pek çok açıdan bu en ucuz maliyetli tanıtım aracının mecbur kılınması kesinlikle inanılmaz bir gerekliliğe sahiptir.
Bu doğrultuda web tasarımınızı, web tabanlı yazılımınızı ve grafik tasarımınızı sadece 549.- TL’ye yapmayı teklif ediyoruz. Bu hizmete ilk seneye ait hosting ücreti de dahildir. Bu paket ile sitenizin esnekliğini artırmış oluyor, kurumsal içeriği çabuk güncellemenizi sağlamış olduğumuz gibi site bakım bedellerinizi de azaltmış oluyorsunuz.
Pakete dâhil modüller;
1.       Tek dil
2.       Sınırsız menü yönetimi
3.       Sınırsız ürün kategori yönetimi
4.       Sınırsız ürün yönetimi
5.       Referanslar
6.       Haberler
7.       İletişim
Paket sistem olduğundan modül çıkartılmamaktadır.
Ekstra modül talepleriniz ekstra ücrete tabidir. (Ekstra modül detaylarını Yazılımlar altında iCreso-CMS seçeneğinde bulabilirsiniz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder